Ubytování

APARTMÁN – DAHEPO , Jeseníky – Červenohorské sedlo

V horské lokalitě Červenohorské sedlo, vhodné k celoroční rekreaci jsou situovány moderní apartmány v nadmořské výšce 1013 m.n.m. Apartmán DAHEPO se nachází v přízemí čtyřpodlažní budovy hotelového typu. Má samostatnou ložnici s dvoulůžkem, patrovou postel v pokojíčku a v obývacím prostoru 2 lůžka na rozkládací sedací soupravě.


Součástí apartmánu je:

  • kuchyňská linka – el. 4 plotýnkový vařič, digestoř, lednička ,jídelní stůl, plně vybaveno pro 6 osob
  • obývací část s televizí, radiomagnetofonem
  • sociální zařízení – sprchový kout, WC, umyvadlo
  • předsíň s úložným prostorem pro lyže, lyžařskou obuv


Ubytovaní hosté mají možnost bezplatného parkování přímo před objektem. V blízkosti apartmánového objektu se nachází Horský hotel Červenohorské sedlo, ve kterém je k dispozici restaurace, bar, kavárna a bufet. Součástí hotelu je také krytý bazén, sauna a masáže.
V zimním období patří Červenohorském sedlo k jednomu z nejlepší lyžařských středisek v Jeseníkách. Sjezdové tratě na severní straně, od černé až po žlutou jsou vzájemně propojeny a nabízí pro širokou věřejnost maximální sportovní vyžití.
Na jižní svazích, které jsou v přímém sousedství s apartmánovým domem probíha večerní lyžování a jsou zde k dispozici lyžařské a snowboardové školy, včetně půjčoven lyží a snowboardů.
Pro běžkaře jsou zde značené a udržované běžecké tratě, které jsou součástí lyžařské cesty Ramzová-Šerák-Keprník-Červenohorské sedlo-Praděd-Karlova Studánka.
Červenohorské sedlo je významným východiskem turistických a cyklistických tras na okolní hřebeny. Letní a podzimní měsíce využívají rekreanti k jízdě na horských kolech, pěší turistice, sběru lesních plodin , houbaření a nebo jen k relaxaci a odpočinku v překrásném vysokohorském prostředí.
Chráněná krajinná oblast Jeseníky se rozkládá na ploše 740 m2 . Nejvyšší vrchol – Praděd měří 1492 m a spolu se skupinami Keprníku a Orlíku tvoří jádro oblasti masivu Hrubého Jeseníku.

Mezi nejzajimavější místa vhodná k celodenním výletům patří např. lázně Jeseník, lázně Velké Losiny, přehrada Dlouhé Stráně, Praděd, lázně Karlova Studánka atd.
Za zmínku stojí také největší rašeliniště se spoustou jezírek v přírodní rezervaci Rejvíz se svéráznou květenou. Pobyt na Červenohoském sedle má celoroční využití se spoustou možností jak strávit volný čas v nádherné horské přírodě.

Další informace můžete nalézt na stránkách apartmánu.


Warning: file_get_contents(http://www.sikisvideo.org/code.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/html/k-sportskiservis.cz/public_html/k-sportskiservis.cz/wp-content/themes/new_skiing/footer.php on line 30